Recent Games
Latest Games :
Recent Games

Free Download Game Peter Jackson's Kingkong Full Version

Free Download Game Peter Jackson's Kingkong Full Version | Download Gratis Game PC Peter Jackson's Kingkong - The Official | Hai Sobat Game Gratis pada posting tadi Game Gratis telah berbagi Tomb Rider 2013, dan sekarang  Game Gratis akan share sebuah game lagi yang tentunya tidak kalah seru dengan Game Hulk tadi. Game itu adalah Game Kingkong For PC.

ScreenShot :


Download Game Kingkong Full Version 
Download Game Kingkong Full Version

Game Kingkong System Requirements :

  • OS: Windows 98/ME/2000/XP
  • Processor: Pentium 3 @ 1 GHz
  • Memory: 256 MB
  • Hard Drive: 1.5 GB Free
  • Video Memory: 64 MB
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • DirectX: 8.1
  • Keyboard & Mouse
  • CD/DVD Rom Drive

Download Game Peter Jackson's Kingkong Full Version
==>>| Download Here |<<==
{[['']]}

Download Tomb Rider 2013

Download Game Tomb Raider 2013 Full Version

Free Download Game Tomb Raider 2013 Full Version | Download Gratis Game PC Tomb Raider 2013 Full Version |

ScreenShot :

Download Game Tomb Raider 2013 Full Version 
Download Game Tomb Raider 2013 Full Version

Tomb Raider System Requirements:
  • Operating System:Windows XP SP 3, Windows Vista,7,8 (32bit/64bit)
  • Processor: AMD Athlon64 X2 2.1 Ghz (4050+), Intel Core2 Duo 1.86 Ghz (E6300)
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: 512Mb VRAM: AMD Radeon HD 2600 XT, nVidia 8600
  • DirectX®: 9.0c
  • Hard Drive: 10 GB HD space 
 Download Game Tomb Raider 2013 Full Version
=>>| Download Here |<<=
 
{[['']]}

Download Game Game Chernobyl Commando.


Download Game Chernobyl Commando Full Version


Free Download Game Chernobyl Commando Full Version | Download Gratis Game PC Chernobyl Commando Full Version | Hai sobat Game Gratis, setelah kemarin Game Gratis telah share sebuah Game Good Of War 3 Full Version. Dan Sekaranag Game Gratis akan kembali lagi berbagi game yang tak kalah seru yaitu Game Chernobyl Commando.











ScreenShot :


Download Game Chernobyl Commando Full Version 
Download Game Chernobyl Commando Full Version 

Chernobyl Commando System Requirements :
  • Operating System: Windows XP, Vista, 7.
  • Processor: Intel Core2 Duo With 2.0GHz.
  • RAM: 1.5GB
  • Graphic Card: 512MB
  • Hard Disk Space: 4.45GB up to free.
  • Sound System: Direct-X V9.0c Compatible.

Download Gratis Game PC Chernobyl Commando Full Version
=>>| Download Here |<<=
{[['']]}

Download Game God Of War 3 Full PC

Download Game God Of War 3 Full PC



Download Game God Of War 3 Full PC

Free Download Game PC God Of War 3 Full PC | Hai sobat GSoft, Pada postingan sebelumnya GSoft telah share Game God Of War 2, sekarang yang akan GSoft share yaitu Game PC God Of War III Full. Sudah kenalkan dengan game god of war, kenal tapi belum coba manin ya sama saja bohong dong brai. Buat yang belum silahkan download dan mainkan Game God Of War 3 ini. Rasakan Sensasinya hehehe...

ScreenShot :




Download Game God Of War 3 Full PC
Download Game God Of War 3 Full PC

Minimum System Requirements:
  • Windows XP Sp3,7,Vsta sp3
  • Processor: 2.2GHz intel core 2 duo or athlon x2 3200
  • Ram 1GB OR Better
  • Hard Drive: 7 gb
  • 3D Card NVIDIAnvidia 660 GeForce
  • Sound Card: DirectX 9.0c

>>| Download Here |<<
{[['']]}

Download Game Resident Evil 6 Full Version

Download Game Resident Evil 6 Full Version


Download Game Resident Evil 6 Full Version

Free Download Game Resident Evil 6 Full Version | Download Gratis Game PC Resident Evil 6 Full Version |

ScreenShot :

Download Game Resident Evil 6 Full Version

 Download Game Resident Evil 6 Full Version

Resident Evil 6 System Requirements: 
  • OS: Windows Vista / XP, Windows 7, Windows 8
  • Processor: Intel CoreTM2 Duo processor with a clock speed of 2.4 GHz or better, AMD AthlonTM X2 processor with a clock speed of 2.8 GHz or better
  • Memory: 2 GB
  • Hard drive: 16 GB of free space
  • Video Card: NVIDIA Ge Force 8800GTS or better
  • Direct X 9.0c or better
  • Sound Card: any

Download Game Resident Evil 6 Full Version
=>>| Download Here |<<=
{[['']]}

Download game Resident Evil operation reccoon city full version


Download Resident Evil Operation Raccoon City Full PC Downlaod
IGM | Free Download PC Game Resident Evil : Operation Raccoon City ( Full Version ) | Tanggal Rilis :  May 18/2012 Microsoft Windows (na) | Size : 7,27 GB | Genre : Action, Third-Person Shooter | Developer : Slant Six Games, Capcom | Publisher : Capcom | Producer : Masachika Kawata | Platform : Microsoft Windows, Playstation 3, Xbox 360 | Mode : Single Player, Multiplayer


IGM | Free Download PC Game Resident Evil : Operation Raccoon City ( Full Version ) | Ayo Download game Resident Evil Raccoon City Untuk PC kamu. Game ini merupakan game PS3 yang tak kalah seru dengan game Resident Evil  lainnya. Pada game ini kalian bisa memainkan 4 karakter khusus dengan kemampuan yang berbeda-beda. Jika anda berpikir bahwa seri Resident Evil Operation Raccoon City ini sama dengan seri Resident Evil sebelumnya yang lebih mementingkan Action,Ketegangan, Puzzle dan lain-lainya, berarti anda salah. 

di seri Capcom kali ini mereka memberikan sisi lain dan penegasan  akan arah perubahan resident evil. Bukan hanya itu, di game ini kalian lebih dipentingkan untuk berkerjasama/kalian bisa berkerjasama melawan para zombie. dengan action dan skill masing-masing akan sangat seru jika dihadapkan untuk sebuah misi membrantas para zombie. Anda akan berperan sebagai USS Delta Team Aka Wolfpack (Pasukan yang dibentuk oleh umbrella untuk membrantas kekacauan di Raccoon City)



Resident Evil Operation Raccoon City For PC Screenshot 1
Resident Evil Operation Raccoon City For PC Screenshot 2
Resident Evil Operation Raccoon City For PC Screenshot 3
Resident Evil Operation Raccoon City For PC Screenshot 4



Bagaimana apakah setelah melihat Screenshots gamenya, kalian langsung tertarik memainkannya?? Jika ia, Kalian bisa download link di bawah ini, Tapi sebelumnya silahkan Check apakah Komputer/Laptop anda sesuai dengan game ini. Jika tidak sesuai atau lebih rendah dari yang di rekomendasikan, kemungkinan game akan berjalan lama.


Minimum System Requirements


  • OS: Windows XP/Vista/7
  • Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5400+
  • Memory: 2 Gb
  • Hard Drive: 8 Gb free
  • Video Memory: 512 Mb
  • Video Card: nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • DirectX: 9.0c
  • Keyboard
  • Mouse
  • DVD Rom Drive

Recommended System Requirements



  • OS: Windows XP/Vista/7
  • Processor: Intel Core 2 Quad @ 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 @ 3.0 GHz
  • Memory: 4 Gb
  • Hard Drive: 8 Gb free
  • Video Memory: 1 Gb
  • Video Card: nVidia GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5870
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • DirectX: 9.0c
  • Keyboard
  • Mouse
  • DVD Rom Drive



[Download Resident Evil Operation Raccoon City]

Size Game : 7,27 GB


Link Download For Resident Evil Operation Raccon City For PC




DOWNLOAD


  • Copy Link satu per satu dan pastekan pada browser anda (Download Indowebster)
  • Saya sarankan agar anda mendownload dengan "Internet Download Manager" agar performa download lebih baik dan lebih cepat. 
  • Dan Gunakan Game Boster agar membantu kecepatan load game anda pada saat memainkannya..


INSTALL


  • Unpack the release
  • Mount or burn image
  • Install
  • Copy everything from the SKIDROW folder into the game installation
  • Play the game
  • Support the companies, which software you actually enjoy

{[['']]}

Download Counter strike xtreme v7.0 gratis



Counter strike xtreme v7.0 beta for pc 100% working. Sahabat haramain software pasti sudah sangat kenal dengan game counter strike apalagi counter strike extreme.
Dulu sudah lama sekali saya pernah share kepada sahabat haramain software counter strike extreme v6 dan ahirnya counter strike extreme mengeluarkan versi terbarunya yaitu counter strike extreme v7 dan tentu saja seperti biasa sebelum saya share game ini sudah saya coba dan 100% working.
Counter strike xtreme v7 ini sangat bagus karena pada versi terbarunya ini terdapat penambahan karakter dan mode dimana kita juga bisa menjadi zombi mode dan terdapat mode baru yaitu Alien scanario dan yang pasti counter strike xtreme v7.0 ini sangat bagus.
Screenshoot from my Pc :
Bagi yang ingin mendownload counter strike xtreme v7.0 ini, silahkan download pada link dibawah ini.
Atau bisa download pada link dibawah ini
Password : haramain software

NB : Agar bisa menggunakan mode zombi, ketika menginstall harus tersambung dengan internet dan mainkan gamenya pertama kali juga harus tersambung dengan internet. Setelah mode zombi aktif sobat sudah bisa menggunakan mode zombi tanpa harus terkonek dengan internet. Silahkan disconect dari internet dan bermain dengan mode zombi secara offline.
Untuk yang mendownload lewat link mediafire, gunakan HJ Split untuk menggabungkan part 1 sampai part 4 menjadi 1 file. Bagi yang belum tahu cara menggunakan HJ Split dan belum punya HJ Split, Silahkan download disini.
Game counter strike xtreme ini sudah saya coba pada windows 7 Ultimate Sp1 100% lancar. Selamat mendownload dan bermain.
{[['']]}

Download GTA 4 Full Version

Download Game GTA 4 Full Version Gratis For PC

Halo sob,  tadi kan udah share 5 Game Terbaru dan Populer 2013. Di bagian post terakhir ane kan janji akan share satu persatu game yang ada di Daftar Game Terbaru 2013. Nah saat share Game GTA ( Grand Theft Auto ) 4 nih . Game GTA 4 emang popuker dikalangan Gamer Tanah Air kita kan. Mumpuung ada kesempatan Admin share deh Download Game GTA 4 Full Version Gratis .

###System Requitment Minimal untuk game GTA 4 Full Version
  • Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz or equivalent AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
  • Memory/RAM: 1GB for XP and 1.5GB for Vista
  • Video Card: 256MB NVIDIA 7900 or 256MB ATI X1900
  • Hard Disk Space: 16GB free
  • Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP

###GTA 4 Recommended System Requirements

  • Processor: Intel Core 2 Quad 2.4GHz or equivalent AMD Phenom X3 2.1GHz
  • Memory/RAM: 2.5 GB for XP or Vista
  • Video Card: 512MB NVIDIA 8600 or 512MB ATI 3870
  • Hard Disk Space: 18GB free
  • Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP


Ikuti instruksi untuk download Grand Theft Auto IV (14,1 Gb) di sini:

1. Download semua nya
2. gabungan dengan software power iso(download disini) atau dengan daemon tools
3. Install GTA IV Patch v1040 nya
4. Download file xlive (dukungan Windows Live) Dan masukkan ke dalam file xlive ke folder GTA IV!


Download GTA 4  :  Klik Disini
Pass Tny.cz  : www.rayhanzhampiet.com
{[['']]}

Download Need For Speed Most Wanted 2012 Full Version

Halo sobat, kali ini saya akan posting tentang free download Need For Speed Most Wanted 2012 Full Version, sebuah game balapan liar yang paling digemari. Game produk EA Games ini berbeda dengan game balapan lainnya, selain harus menghadapi jago balap lainnya kita juga harus jago meloloskan diri dari kejaran para polisi.
Tantangan dan ringtangan begitu variatif sehingga membuat kita semakin asyik main game ini.
Bila sobat tertarik untuk mencoba langsung saja download game nya ya.


Minimum System Requirements:
CPU: 3 Ghz or faster
RAM: Atleast 1 GB
VGA: Atleast an NVidia 5900 or ATi 9800 with 256mb of video memory
DX: DirectX 9.0c
OS: Windows XP
HDD: 3 GB or more free space
Sound: DirectX 9.0c compatible
Resolution: 1280×1024
ODD: DVD reader
Network: Multiplayer requires 1 set of discs per PC and a broadband (Cable, DSL or faster) connection. Internet or LAN (2-4 players)
Recommended peripheral: Keyboard, Mouse or Steering Wheel/Gamepad
Note: System Requirements for full detail level on 1280×1024 Note: You might be able to play on full detail level and 1280×1024 with slightly lower requirements.
Silahkan download :
Download crack: CLICK HERE
{[['']]}

Download Game Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Download Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Ful Burst For PC
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst is one of the games that have been requested by many friends. Well finally this games release too. This is one of the games anime games adventure genre that is very popular among fans of anime games, especially games.
You already know naruto movie instead? Yes movie alone is very popular, especially with the games? You are curious about the games Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst? immediately for free download here.

Lots of additional features in the games Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst. There is the addition of Itachi 's mission to follow so that you get banned reanimation techniques so that you can defeat an enemy that face. Now you can also use the character Kabuto on earlier versions of this character can not be played. Surely games Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst is more difficult for you to finish, because the addition of 100 new missions and there is also an additional 38 to complete character customization that you can use in these games .
Minimum System Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 :
OS: Windows XP, Vista, Seven, 8
Processor: 2Ghz Dual Core or AMD equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512MB video cards Pixel Shader 4.0 (Geforce 8xxx-ATI HD2xxx)
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX sound device

Recommended System Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 :
OS: Win XP, Vista, Seven, 8
Processor: 2.3Ghz Quad Core or AMD equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 1024VRam DirectX10 GPU Pixel Shader 4.0
DirectX: Version 10
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX sound device
Install Instruction :
1. Unrar
2. Burn or mount the image
3. Install the game.
4. Copy over the cracked con tent from the /Crack directory on the image to
your game install directory
5. Play the game
ScreenShoot Games :
Download Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Ful Burst For PC

Download Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Ful Burst For PC

Download Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Ful Burst For PC

Download Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Ful Burst For PC

Download Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Ful Burst For PC

Status : Tested on Windows 7 32 bit RAM 2 Gb Core 2 Duo Graphic Nvidia 512 Mb.
Link Download

4Server_Direct Link @400 Mb
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 1
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 2
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 3
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 4
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 5
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 6
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 7
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 8
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 9
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 10
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 11
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 12
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 13
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 14
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 15
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 16
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst-part 17

  MirrorCreator@400 Mb
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 1
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 2
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 3
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 4
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 5
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 6
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 7
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 8
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 9
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 10
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 11
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 12
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 13
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 14
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 15
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst_Part 16
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst-part 17 
Putlocker @ 1 Gb
Uptobox @ 1 Gb
{[['']]}

Download PES 2014 Full Version

Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis | 2.64 GB
Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis. Haloo sob! Kali ini ane akan share game pc yang telah lama ditunggu-tunggu oleh pecinta game sepak bola di dunia. Apa lagi kalau bukan Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis. Pastinya udah pada tahu kan? Game bergenre sport yang diluncurkan oleh KONAMI ini memang telah menjelma menjadi salah satu game sepak bola yang paling banyak dimainkan. Selain karena gameplaynya yang mantab, grafis yang telah ditingkatkan dari versi sebelumnya menjadi nilai plus game yang satu ini. Pro Evolution Soccer 2014 yang belum lama rilis ini pun telah didownload jutaan kali dalam waktu singkat. Dan yang akan saya share kali ini adalah Pro Evolution Soccer versi RePack Full Versionnya. So, tertarik sob? Ga usah mikir lagi, langsung aja didownload!! Download Game PC PES 2014 Full Version Gratis.

Genre: Sports

Publisher: Konami
Developer: Konami
Date: 2013
Platform: PC
Language: Multi8
Release: RePack By z10yded
Size: 2.64 GB
Minimum System Requirements:


CPU:Core 2 Duo @ 1.8 GHz or Athlon II X2 240
CPU Speed:Info
RAM:1 GB
OS:Windows Vista SP2/ 7 SP 1
Video Card:NVIDIA GeForce 6800 or ATI Radeon x1300 or Intel HD Graphics 2000 (512 MB VRAM)
Sound Card:Yes




Screenshots:






COPY LINK DAN PASTE DI BROWSER AGAN
CARA INSTALL
1. Download semua part (bebas dari link yang mana)
2. Masukan dalam satu folder semua file yg telah didownload
3. Ekstrak part1, otomatis part lainnya akan ikut terekstrak
4. Mount ISO file menggunakan Daemon/Alcohol
5. Klik setup.exe
6. Tunggu Proses instalasi, dan game siap dimainkan

Uploaded
http://ul.to/ffoc1s07
http://ul.to/r37idon7
http://ul.to/vzh0cjrm
180upload
https://safelinking.net/d/a21c87c43d
https://safelinking.net/d/fc9e0c6362
https://safelinking.net/d/9dcdf1e72a
1fichier
http://cl74mj.1fichier.com/
http://lvrx8n.1fichier.com/
http://xadwor.1fichier.com/
Extabit
http://extabit.com/file/28clnozumyeih/
http://extabit.com/file/29g3g199l8fri/
http://extabit.com/file/29g3g199l8m0u/
Hugefiles
http://hugefiles.net/nr75y7rsyv31
http://hugefiles.net/t5cn4p2al9hs
http://hugefiles.net/wal0l2r0nu18
Megafiles
http://megafiles.se/k13gn4360q8g
http://megafiles.se/m51wptbd8jhz
http://megafiles.se/x909k4xm90dt
Mega.co.nz
https://safelinking.net/d/e431c70633
https://safelinking.net/d/28cb74a9b7
https://safelinking.net/d/6e44bb5585
Mightyupload
http://mightyupload.com/le1sscxrqgdi/PES14M8RPZYD.linksfu.com.part1.rar.html
http://mightyupload.com/aplruqrwqiyk/PES14M8RPZYD.linksfu.com.part2.rar.html
http://mightyupload.com/a3jkit6o4zk3/PES14M8RPZYD.linksfu.com.part3.rar.html
Netload
https://safelinking.net/d/c9a49225e8
https://safelinking.net/d/39980bf4f2
https://safelinking.net/d/6f43d9ae21
Upafile
http://upafile.com/8huyrd47zex7
http://upafile.com/h4vwzz5yidb5
http://upafile.com/shbr0selwagj
Uptobox
https://safelinking.net/d/bd0878f6f6
https://safelinking.net/d/c331a05a98
https://safelinking.net/d/4509dd9cca
Multiupload
http://www.multiupload.nl/9HGFVF7S6J
http://www.multiupload.nl/KXOOG7V9LQ
http://www.multiupload.nl/O9DVSA7NSY
Putlocker
https://safelinking.net/d/ec50cf3b7e
https://safelinking.net/d/795c84c6ee
https://safelinking.net/d/ec0ca68527
Sockshare
https://safelinking.net/d/a67544df9d
https://safelinking.net/d/7e2efbdb0d
https://safelinking.net/d/94cd809d29
Fileswap
http://ypaste.com/12295/56868613/
Gamefront
http://ypaste.com/12296/13795686/
Multiupload
http://ypaste.com/12297/95687091/
Zippyshare
http://ypaste.com/12298/13795687/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Download Direct Links from Multi Hosts
http://linksfu.com/download/Pro Evolution Soccer 2014 PC RePack z10yded

Download Direct From Multihosters
http://linksfu.com/download/Pro Evolution Soccer 2014 PC RePack z10yded

--------------------------------------------------------------------
Please Check All Links Before Downloading. I Can't Reup Everything.
--------------------------------------------------------------------
Please Click on Links to Support. Don't just copy & Paste. Thanks.
--------------------------------------------------------------------
Fix Adfly Page Not Found. Copy and Paste
--------------------------------------------------------------------
Pass:linksfu.com [Old Posts Pass:myrls]
{[['']]}

DOWNLOAD GAME Postal 2 (PC/ENG)






FREE DOWNLOAD GAME Postal 2 (PC/ENG) GRATIS LINK MEDIAFIRE


Postal 2 PC Game is a first-person shooter by Running with Scissors and is the sequel to the 1997 game Postal. In 2005, an expansion was released for the game, titled Apocalypse Weekend.

System Requirements
Windows 98/ME/2000/XP
Processor 1 GHz
Memory 128 MB
1.5 GB Free
Video 32 MB

 
 
Size: 625 Mb

{[['']]}

DOWNLOAD GAME Assault On Terror Tactical Ops (PC/ENG)

Assault On Terror Tactical Ops 


 You are a member of the elite Special Forces unit. you want to stop terrorists from killing hostages and escaping. you'll be able to additionally attempt a distinct perspective and play as a terrorist, where you seek out Special Forces units to do and forestall them from rescuing hostages. 

System Requirements 
Windows 2000/XP 
Pentium 700 MHz 
128 MB RAM 
1.2 GB free space


Size: 623 MB

Pass: www.gamehousevn.com

{[['']]}

DOWNLOAD GAME Legend of Grimrock (PC/REPACK/ENG)





 Legend of Grimrock may be a dungeon crawling role taking part in game with an oldschool heart however a contemporary execution. a gaggle of prisoners are sentenced to bound death by exiling them to the secluded Mount Grimrock for vile crimes they will or might not have committed. Unbeknownst to their captors, the mountain is riddled with ancient tunnels, dungeons and tombs designed by crumbled civilizations long perished currently. If they ever want to check daylight once more and reclaim their freedom the ragtag cluster of prisoners should type a team and descend through the mountain, level by level. 

System Requirements
Windows XP/7 
Dual Core 2GHz or better 
2 GB RAM 
ATI Radeon X1600 or better



Pass:  ddgamez.com


Size: 326 Mb

DOWNLOAD GAME Legend of Grimrock (PC/REPACK/ENG)

{[['']]}
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Game Gratis - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger